Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Games / Big City Game - Run & GO

Big City Game - Run & GO

Description Citygame teambuilding

Ga de strijd aan met je collega's in deze spannende Big City Game "Run & GO"!

Na de ontvangst met koffie/thee en iets lekkers (optioneel), volgt een opening van het programma. De teams worden ingedeeld en gaan op pad met 'Survival Pack'. Deze bevat onder andere: een instructiemap, gps, checkpoint overzicht, voertuigen overzicht en diverse extra opdrachten voor de bonuspunten.

Verspreid over de Haagse Binnenstad liggen er 10 tot 20 verschillende checkpoints, waarvan de afstand, maar ook het aantal te verdienen punten, variëren.
De deelnemers kunnen niet alle checkpoints bezoeken, waardoor er een keuze gemaakt moet worden tussen de verschillende checkpoints. De nabij gelegen checkpoints zijn makkelijker te bereiken maar minder punten waard en vice versa. Gaan de deelnemers voor zoveel mogelijk Checkpoints of willen ze de Big Checkpoints niet missen?!
Om de ervaring compleet te maken, staan er bij aanvang diverse soorten vervoersmiddelen klaar, zoals gCabs, TukTuks, Eco Solexen, Kickbikes, tandems en/of fietsen. Hiermee verplaatsen de teams snel naar de checkpoints, er zijn echter maar een beperkt aantal transportkaarten per team en de snelle voertuigen zijn duurder dan de langzame. Wanneer de vervoersmiddelen terug zijn op het centrale punt of leeg langs komen rijden kan een volgend team de vervoersmiddelen gebruiken.

Bij de checkpoints zijn opdrachten van verschillende gradaties, er kan een raadsel verstop zitten in een QR Code of er moet een foto gemaakt worden van het team met een bepaald object. Op andere punten staan onze instructeurs klaar met interactieve opdrachten zoals een triviant opdracht of citygolf parcours.

Een goede strategie is in deze "Run & Go" onontbeerlijk

Uitbreiding met Segway opdracht:
Met deze uitbreiding word er op één van de checkpoints een korte kennismakingsclinic met de Segway gegeven. Punten worden behaald door het afleggen van een behendigheidsparcours.

Uitbreiding met sloep transport:
Met deze uitbreiding liggen er op verschillende punten in de stad sloepen klaar om de teams sneller naar de overkant of een stukje opweg te helpen via het water

Programm Example

  • ontvangst
  • opening programma uitleg
  • start Run & Go
  • afsluiting met een leuke prijsuitreiking
  • diner

Duration

3 uur

Location

Den Haag (Zuid Holland)

Prices starting at

Big City Game - Run & Go € 49,50 p.p.

Costs extensions

Uitbreiding met Segway opdracht € 5,00 p.p.
Uitbreiding met sloep transport € 5,00 p.p.

Aanvulling survival pack met sport drank en een candybar € 5,00

Availability

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  Lunches, diners, barbecues, en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 
Filed under: