Skip to content. | Skip to navigation

Contact

070 - 350 46 48
info@glope.nl

Facebook Twitter Instagram Linkedin

Choose your language

Bedrijfsuitje Den Haag  Business Event The Hague

 
You are here: Home / City Games

City Games Den Haag

Bedrijfsuitje City Game teambuildingsactiviteit organiseren! Hier vind je een overzicht van de leukste groepsuitjes stadsgames in Den Haag!

iPad City Game Den Haag
De iPad City game is het tablet evenement wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft. Nu nieuw en exclusief bij ons, de iPad city game Den Haag
The Phone Challenge Den Haag
Terwijl jullie lekker een drankje aan het doen zijn in een gezellige horeca gelegenheid staat er al een verdachte ouderwetse telefoon op jullie tafel. Bij aanvang van het evenementen horen de nietsvermoedende deelnemers ineens de telefoon afgaan: "U spreekt met Mister X!" .... De missie kan beginnen!
Big City Game - Run & GO
Ga de strijd aan met je collega's in deze spannende "Run & GO" City game. Verspreid over de Haagse Binnenstad vind je 10 tot 20 verschillende checkpoints met opdrachten. Door je transportkaarten goed in te zetten verplaats je met diverse vervoersmiddelen zo snel mogelijk om voor de winst te gaan.
Be de Mol City Event
Tijdens dit spannende stadsspel draait alles uiteraard om de mollen. Met de teams strijden jullie tegen elkaar en worden er verschillende uitdagingen aangegaan. Elk team heeft uiteraard een Mol in het midden. Wint de mol of het team, dat zal aan het einde bekend worden.
iPad Teamchallenge
De iPad Teamchallenge Quiz is een nieuwe en interactieve activiteit die aangeboden kan worden op bijna iedere locatie. In deze quiz nemen de deelnemers het tegen elkaar op in een iPad quiz met vragen, filmpjes en foto’s. Dit alles onder de begeleiding van een ware quizmaster!
IJssculpturen
Samen met je collega's of vrienden creatief aan de slag met ijsblokken. Deze fun workshop ijssculpturen is ook mogelijk 'op locatie'!
Big City Game Den Haag
Een spectaculaire Big City Game in en door Den Haag. Leer onze hofstad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma per fiets, kickbike, tuk tuk, eco solex, gCab, tandem, of te voet!
Be Pub Quiz
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Be Pub Quiz Den Haag...
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  Lunches, diners, barbecues, en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 
 
Filed under: