Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Tours & tochten / Autopuzzeltocht Den Haag

Autopuzzeltocht Den Haag

Description Stadsrally

Tijdens deze autopuzzeltocht* draait het niet om snelheid maar om kennis, oriëntatievermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. Wat neem je zelf mee? Alleen een eigen auto met voldoende benzine. Wij zorgen voor de rest.

De ontvangst is bij het Malieveld in Den Haag. Na ontvangst zal de groep een briefing krijgen en een mapje met de route, de vragen en diverse leuke opdrachten. Aan de hand van herkennings- en satellietfoto's, een cryptische routebeschrijving en opdrachtenmap zoek je de juiste route. Onderweg krijgen jullie een paar leuke opdrachten zoals autobowling, en de observatieopdracht van onze instructeur.

Deze prachtige route voert jullie langs bijzondere plekken in Den Haag, door de mooiste Villawijken van wassenaar en door mooie stukken natuur. Gedurende de ‘pitstop’ is er tijd om het energie level weer op pijl te krijgen met een lekker hapje en drankje en voor een eventuele chauffeurswissel.

Natuurlijk volgt er aan het einde van deze activiteit een huldiging en prijsuitreiking voor het winnende team.

*de puzzeltocht is met je eigen auto

Uitbreidingen:

Tijdens de autotocht leuke opdrachten doen onderweg? Kies dan voor een van de volgende uitbreidingen.

Segway opdracht:

Inmiddels zeer bekend in Nederland zijn de Segways, deze elektrische voertuigjes bestuur je met je lichaam door je gewicht te verplaatsen. Met deze leuke opdracht maken jullie kennis met dit unieke apparaat. Iedereen leert op de Segway rijden en legt het behendigheidsparcours af, het beste team verdient de bonuspunten.  Een erg leuke aanvulling op de Eco Solex Tour!

Muziek quiz:

Onderweg staat de instructeur met een audioinstallatie. Wie raad als eerste de juiste nummers tijdens de muziekquiz? Een gezellige competatieve opdracht tijdens de route

Autobowling

Een parkeerplaats, een mega rubberbal en 10 bowlingkegels. Bij de pitstoplocatie staat de instructeur klaar met deze ingredienten, dat word lachen geblazen. Als iedereen compleet is gaan we om de beurt gooien. Niet met de spieren maar we laten de PK's hun werk doen.

Triviant opdracht:

Wie heeft de beste kennis in huis en wint de triviant opdracht. Onderweg staat er een instructeur bij de checkpoint met een leuke triviantquiz. Het is hierbij ook mogelijk om zelf de vragen in te dienen die tijdens deze opdracht gesteld worden.

Pech onderweg

Onderweg krijgen jullie 'pech' je word aangehouden door de instructeur. Welk team kan als snelst de band vervangen? Omdat jullie worden overvallen met deze opdracht is een goede coördinatie teamwork essentieel om te winnen.

 

Programm Example

 • ontvangst
 • uitleg van het programma
 • autopuzzeltocht (evt. extra opdrachten)
 • pitstop
 • vervolg autopuzzeltocht
 • prijsuitreiking

 

Duration

2,5 uur

Location

Den Haag (centrum)

 

Prices starting at

 • Autopuzzeltocht Den Haag 4 tot 10 auto's € 50,00 per auto
 • Autopuzzeltocht Den Haag vanaf 10 auto's € 40,00 per auto

 

Costs extensions

 • Segway opdracht € 10,00 p.p.
 • Muziek Quiz € 5,00 p.p.
 • Auto bowling € 5,00 p.p.
 • Triviant opdracht € 2,50 p.p.
 • Pech Onderweg € 5,00 p.p.

 

Availability

Op elk gewenst moment

 

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event

Send to a friend

Informatie

 

be euro Prijzen exclusief btw
  Lunches, diners, barbecues, en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.